PONUDBA

NAŠE STORITVE & PONUDBA

V naši prodajni strukturi prevladujejo žagarski izdelki oz. žagan les, ki se zatem lahko uporabi v mizarski industriji in gradbeništvu (za gradnjo hiš, ostrešij, brunaric in kozolcev, mostov in različnih drugih konstrukcij). V ponudbi pa imamo tudi hoblane izdelke, sekance, hoblovino in žagovino ter tudi krajnike oziroma obrezline. V ponudbi imamo predvsem les smreke in jelke, po naročilu pa dobavimo tudi les listavcev. Naš izbor izdelkov pa dopolnjujejo še izdelki iz lesa sibirskega macesna.

POLKROŽNE BRUNE

Za izdelavo brun uporabljamo smrekov les. Brune so primere tako za notranjo kot za zunanjo uporabo. V največji meri se uporabljajo za oblaganje sten in bivalnih objektov ter za ograje. Nudijo tako toplotno kot zvočno izolacijo. V prerezu so brune polkrožne oblike. Dobavljive so v več dimenzijah in kakovostnih razredih.

DIMENZIJE
 • debelina 20 mm, širina 90

 • debelina 20 mm, širina 108 mm

 • debelina 30 mm, širina 126 mm

LADIJSKI POD

Masivni ladijski pod je tradicionalna talna obloga, ki jo ljudje uporabljajo od nekdaj in ima ob pravilnem vzdrževanju in uporabi skoraj do življenjsko trajanje. Uporabljamo ga za stenske in talne obloge, kot podlogo strešnim kritinam ter za napušče in fasade. Ladijski pod je dobavljiv v več širinah, debelinah in kakovostnih razredih.

DIMENZIJE
 • debelina 20 mm, širina 90 mm

 • debelina 20 mm, širina 108 mm

 • debelina 20 mm, širina 145 mm

 • debelina 30 mm, širina 126 mm

OPAŽ

Opaž je običajno iz smrekovega lesa. Uporabljamo ga za oblaganje raznih napuščev streh, stropov, nadstreške, kot podlogo za kritine. Dobavljiv je v več kakovostnih razredih.

DIMENZIJE
 • debelina 15 mm, širina 90 mm

ŠTIRISTRANSKO HOBLANE DESKE

Štiristransko hoblane deske se uporabljajo za ograje, terase, strope, izdelavo visokih gred in še za marsikaj drugega. Deske so brez peresa in utora ter imajo posnet rob pod kotom 45°. Tako kot ostali izdelki hoblanega programa so dobavljive v več širinah, debelinah in kakovostnih razredih.

DIMENZIJE
 • debelina 20 mm, širina 110 mm

 • debelina 20 mm, širina 145 mm

 • debelina 30 mm, širina 130 mm

TERASNE OBLOGE

Deske so primerne za izdelavo vrtnih potk, balkonskih teras ali lesenih teras. Za odkrite terase se uporabljajo obloge iz sibirskega macesna ali rdečega bora, saj sta odpornejša kot smreka. Za pokrite terase pa se lahko uporablja tudi smreka. Obloge so dobavljive v dveh oblikah in sicer v gladki ali v rebrani.

DIMENZIJE
 • debelina 20 mm, širina 115 mm, gladek

 • debelina 24 mm, širina 145 mm, gladek in rebran

OBLOGA V OBLIKI ROMBA

Obloga v obliki romba je največkrat uporabljena v macesnovem lesu, dobavljiva pa je tudi v smrekovem lesu. Uporablja se za obloge fasad in ograje.

DIMENZIJE
 • debelina 20 mm, širina 95 mm

LES ZA OSTREŠJA

Nudimo vam les za izdelavo ostrešja. Les se pripravi po vaših merah in željah, torej je vsako nažagano ostrešje unikatno. V podjetju se lahko pohvalimo tudi s certifikatom o skladnosti tovarniške kontrole proizvodnje za masivni žagan les, s pravokotnim prečnim prerezom, razvrščen po trdnosti.

ŽAGAN LES

Nudimo vam žagan les gradbene, konstrukcijske in mizarske kakovosti. Les je lahko svež, primeren za uporabo v gradbeništvu in zunaj ali umetno suh, kar predstavlja osnovni pogoj za uporabo v mizarstvu.

KRAJNIKI ALI OBREZLINE

Krajniki ali obrezline so stranski produkt pri obdelavi in predelavi lesa. Uporabimo jih lahko za kurjavo, predelavo v lesne sekance, za izdelavo ivernih plošč in v celulozni industriji.

HOBLOVINA IN ŽAGOVINA

Hoblovina in žagovina predstavljata fine delce in sta stranski produkt obdelave in predelave lesa. Uporabljata se za energetske namene, pelete, iverne plošče kot tudi za nastilj. Po želji vam ju tudi dostavimo z našim dostavnim kamionom.

PRODAJA IN INFORMACIJE

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 041 929 476 – Mateja.

SEKANCI

Sekanci predstavljajo strojno zmlete delce lesa, ki so nepravilne oblike. Surovine za izdelavo sekancev so les slabše kvalitete, les stranskih proizvodov v lesno predelovalni industriji, že odslužen les, hlodovina slabše kakovosti in še kaj. Sekanci se uporabljajo za energetske in dekorativne namene.

PRODAJA IN INFORMACIJE

Za več informacij in naročilo pokličite na telefonsko številko 041 929 476 – Mateja.

HLODOVINA

Kvalitetna surovina je osnova za dober izdelek in le tega se v našem podjetju dobro zavedamo, zato se trudimo, da v naše skladišče prihaja le hlodovina, ki bo zagotovila kakovostne izdelke. Hlodovino odkupujemo na terenu.

ODKUP IN INFORMACIJE

Za odkup hlodovine pokličite na telefonsko številko 041 625 704 – Ivan.

PREVZEM HLODOVINE

Na terenu hlodovino prevzamemo in do skladišča pripeljemo z dvema tovornima voziloma, ki omogočata prevoz okroglega lesa. Tako si lahko na licu mesta ogledamo surovino za nadaljnjo predelavo in obenem poskrbimo za najhitrejšo dostavo do naših skladiščnih prostorov.

INFORMACIJE

Za prevzem hlodovine pokličite na telefonsko številko 041 625 704 – Ivan.

DOSTAVA

Vse naše proizvode vam dostavimo na dom, kjer vam jih tudi razložimo in tako poskrbimo za vse. Na terenu imamo več vozil za dostavo, od katerih sta dve specializirani za dostavo lesa, tretje pa je namenjeno dostavi žagovine, hoblovine in sekancev.

INFORMACIJE

Za dostavo pokličite na telefonsko številko 031 625 704 – Aleš.

OD ŽELJE DO IZVEDBE

ponedeljek – petek: 7:00-15:00 (malica: 11:00-11:30)

sobota: po dogovoru

nedelje in prazniki ZAPRTO